Ultimele Știri

Imagini cu impact emoțional: Barbaria Statului Islamic nu are limite

statul islamic

Barbaria islamiștilor nu are limite, opt cadavre au  fost atârnate de un cadru metalic în provincia Kirkuk din Irak, zonă controlată de Statul Islamic.

Imaginile macabre au apărut pe o rețea de socializare.  Corpurile unor bărbați legați de picioare și cu capul în jos stau atârnate pe o structură metalică la intrarea în orașul Hawija.

2

Steagul negru folosit de grupurea islamistă ISIS apare afișat deasupra oamenilor uciși, totul pentru ai îngrozi pe locuitorii orașului Hawija. Unii dintre cei decedați par a purta uniformă militară, dar nu se știe dacă aceștia sunt soldați irakieni.
Un luptător ISIS considerat a fi Abu Al-Rahman se prezintă triumfător într-una din imagini, în fața unui cadavru însângerat.

Acest individ a mai apărut în diferite ipostaze alături de capetele tăiate ale unor soldați irakieni. Hawija este un oraș musulman sunit care face legătura între Mosul și capitala Irakului, Bagdad. Pe parcursul ultimelor nouă luni de război, Mosul a devenit baza principală a ISIS în Irak, al doilea oraș ca mărime după Bagdad.

1

3

head shot.JPG

Comentarii prin Facebook

6 Comentarii on Imagini cu impact emoțional: Barbaria Statului Islamic nu are limite

  1. Spanzurati.i de coaie pe harapi…si de limba..pe urma faceti ciorba din ei si dati.i la porci..reteta de la dr.vlad…dracula

  2. astia sunt adeptii pedofilului mahomed….!!!

  3. Toti arabi ar trebui decapitati

  4. Marele Aurel // 8 martie 2015 at 20:00 // Răspunde

    eu am cunoscut arabi pe tinpul cind nu aveai voie sa ai relatii cu straini,….-erau niste oameni adevarati si cu suflet ,dar poate ca cineva le a distrus idealurile le a calcat idiologiile si sperantele .

  5. Fratiilor, nu-i puneti pe toti arabi sau mai bine zis pe musulmani in aceeasi oala, ce se intampla in irak si in siria nu are nici o legatura cu religia, religia islamului nu te invata sa omori, ca si decum orice alta religie, ISIS este un grup de criminali care se ascund sub numele islamului pt a atinge scopurile lor (Putere, bani, pamant, conducere.. etc.). De medici arabi ca va trateaza in romania ati uitat..

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*