Ultimele Știri

Iliescu, Năstase și Dan Puric fac parte din elita pro-rusă din România

Un grup de hackeri ruși au dat publicității o parte din documentele obținute prin spargerea contului de e-mail al unui colaborator apropiat al lui Aleksandr Dughin, ideologul lui Vladimir Putin, un anume George Gavrisha, prin care s-a descoperit liste cu persoane influente din Europa care ar făcea parte din clubul elitist pro-rus.

Grupul de hackeri „Humpty Dumpty” (Șaltai-Boltai) au furat arhiva unui colaborator apropiat al lui Aleksandr Dughin și au descoperit cu ajutorul jurnaliștilor ucraineni modul de acțiune al lui Constantin Malofeev, sponsor al teroriștilor din estul Ucrainei și al mișcărilor extremiste din Uniunea Europeană, dar și oamenii de influență din mai multe țări europene care fac parte din grupul de agenți ai Rusiei.

Printre altele cele mai importante nume menționate se află premierul ungar Viktor Orban, fostul premier turc Suleiman Demirel sau fostul președinte român Ion Iliescu.

Lista completă pentru România:

Ion Iliescu – fost lider al Partidului Social Democrat, fost președinte al României, acum una dintre eminențele cenușii ale Partidului Social Democrat aflat in opoziţie cu regimul pro-american al preşedintelui Băsescu

Adrian Năstase – fost prim-ministru al României, Preşedinte al Fundaţiei Titulescu, membru al Partidului Social Democrat, cel care l-a lansat în politica mare pe actualul premier Victor Ponta

Dan Zamfirescu – istoric, teolog, ideolog, unul din principalii ideologi naţionalişti ai erei Ceaușescu

Ilie Bădescu – director al Institutului de Sociologie al Academiei Române de Științe, cel mai prestigios geopolitician din România

Momcilo Luburici – Rector al Universităţii „Dimitrie Cantemir”din Bucureşti

Doru Tompea – Rector al Universităţii „Petre Andrei” din Iași

Dan Puric actor și regizor de teatru și cinema, scriitor ortodox conservator popular

Diana Câmpan – purtător de cuvânt al Universității din Alba Iulia

Călin Mihăescu – conducătorul Mişcării Eurasiatice din România, politolog, conducător al editurii «Eurasiatica»

Ion Gurgu – conducător al Editurii «Predania»
 
Victor Roncea, jurnalist, redactor şef al portalului de ştiri şi analize ziaristionline.ro

Răzvan Marica și Mihai Șomănescu – conduc portalul de ştiri activenews.ro

Vasile Ernu – Editor al portalului de analize criticatac.ro

Ioan Valentin Istrati: preot, jurnalist de radio și televiziune la trinitas.ro, post regional în limba română pentru România, Moldova și Bucovina, editor al portalului

George Bara – jurnalist, portalul «Ziarul Naţiunea»

Vasile Simileanu – geopolitician, editor al publicaţiei de analize “Geopolitica”

Aurelian Anghel – sociolog, are poziţii conservatoare

Marius Văcărelu – om de știință, profesor la SNSPA

Ion Coja – profesor universitar, lingvist, scriitor și publicist. Eurosceptic, anti-american

Mihai Andrei Aldea – preot ortodox, conservator, anti-globalizare

Mircea Dogaru – colonel în rezervă, conduce Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate

Ovidiu Hurduzeu – Scriitor româno-american, critic social, ideolog distributivist, conservator social.

Bogdan Stanciu – conduce Asociaţia anti-avort “Provita”

Radu Bogdan Herzog – politolog, analist, colaborator regulat la secţiunea românească a site-ului “Vocea Rusiei”

Cel mai probabil lista a fost întocmită după cele două vizite efectuate în România de Alexandr Dughin, timp în care ideologul eurasianismul s-a întâlnit cu persoanele mai sus menționate.

Alexandr Dughin

Jurnaliștii de la Texty caracterizează aceaste acțiuni ca fiind tacticile Rusiei pentru a distruge Europa din interiorul ei. Astfel că, oficialii de la Kremlin au reușit să găsească punctele slabe ale democrației liberale, iar sub masca unor principii de presă libere ale canalului de televiziune internațional «RT» producând minciuni și propagandă, sau prin intermediul companiilor offshore care pot finanța anumiți oameni sau politicieni.

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Iliescu, Năstase și Dan Puric fac parte din elita pro-rusă din România

  1. Bosneag Adrian // 3 decembrie 2014 at 17:02 // Răspunde

    Intoxicare,intoxicare,intoxicare!
    Nu stiu ce sa spun despre tovarasii Iliescu si Nastase,dar ,bai fratilor, Puric ? Parintele Aldea ? Se pare ca astazi daca cinstesti Crestin-Ortodoxia si tara ta ,esti pro Rusia.Mi-e lehamite…..

  2. Este o diversiune neo bolsevica a unui sistem care incearca sa isi justifice politica agresiva prin parazitarea ortodoxiei si patriotismului national.

  3. Pe ce baza se face acesta „clasificare”? Va rog, terminati cu aceste tampenii!Au fost alegeri,a iesit cine s a vrut sa iasa,gata,e cazul sa va potoliti!Eu traiesc de o viata alaturi de rusi,partenerul meu de viata are sange rusesc in el,si vad ca nu am patit nimic rau.Nu mai demonizati o tara,un popor doar pentru ca de acolo a pornit comunismul.Cunoasteti realitatile concret istorice ale Rusiei care au dus la instaurarea lui?Eu nu sunt antiamericana(ce idiotenie!!)dar daca marile puteri aveau interese fata de Romania,alta era situatia noastra.Judecati rational nu emotional !!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*