Ultimele Știri

Ilie Năstase:”Fac denunţ la DNA! Nu se poate! Mai stăm câţiva ani şi dărâmăm Naţional Arena”

ilie nastase

Ilie Năstase, a anunţat, în direct, la emisiunea ProSport Live, că este decis să meargă la DNA pentru a cere intervenţia procurorilor în cazul Arenei Naţionale.

În direct la emisiunea ProSport Live, Ilie Năstase i-a criticat dur pe reprezentanţii Primăriei Bucureşti şi a cerut intervenţia DNA-ului pentru clarificarea situaţiei.

„Care primar?! Noi avem primar? Ăla e primar, ce avem noi? E în acte, dar nu cred că ştie cum îl cheamă! A venit dintr-o comună, nu ştiu de unde, şi vrea să fie primarul Capitalei. Nu se poate! Într-o zi, dacă mai stăm câţiva ani o să dărâmăm stadionul că o să fie prea vechi. Mi se pare incredibil că nimeni nu reacţionează. Stadionul ăsta trebuie dat cuiva să-l gestioneze, de exemplu, FRF. Eu îi cer oficial doamnei de la DNA, doamna Codruţa Kovesi, să meargă la Primărie şi să investigheze cum s-a făcut stadionul ăla, de ce s-au băgat atâţia bani şi de ce nu poate fi folosit. Eu fac un denunţ acum, oficial! Îl şi scriu dacă vreţi. Mâine mă duc şi dau denunţ.”

Ilie Năstase a dat exemplul stadionului din Frankfurt.

” Toţi vorbim, dar nimeni nu face nimic. De ce acel stadion poate fi folosit la Frankfurt, dar nu şi la noi!? Am înţeles de la Gino Iorgulescu că acel material folosit la acoperiş e omologat în toată Europa, dar nu şi la noi!”, a declarat Ilie Năstase la ProSport Live.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*