Ultimele Știri

IFA BERLIN 2014. Sony, Samsung şi Apple îşi anunţă următoarele telefoane care vor domina vânzările în segmentul de top

Peste doar câteva zile, jurnaliştii şi pasionaţii de gadgeturi din lumea întreagă se vor aduna la Berlin, unde are loc cel mai mare eveniment al anului din internet şi tehnologie, The Internationale Funkausstellung, cunoscut şi sub numele de IFA BERLIN. Evenimentul va avea loc în perioada 5 – 10 septembrie 2014.

IFA Berlin sau Internationale Funkausstellung Berlin este o expoziţie de electronice destinată consumatorilor individuali. Prima ediţie a avut loc în anul 1924 iar până în 1939 a fost un eveniment anual. Din 1950 până în 2005, expoziţia a fost organizată odată la 2 ani, după care a fost organizată anual.
Şi nu numai despre telefoane vom vorbi în perioada următoare. Peste două zile ne vom juca cu viitorul Note, adică 4. Pariem pe un display cu mai mulţi pixeli, ca la LG G3. Evident, un procesor mai puternic, poate chiar pe 64 de biţi? Adică mai multă putere de calcul decât ar putea să ceară orice aplicaţie. Şi poate va fi primul telefon cu 4 GB de memorie RAM, standard în zilele noastre pe laptopuri.

Smartwatch 3 e şi el pe drum, care are un ecran mult mai bun. S-a vorbit mult timp în ultima vreme şi despre Asus, care intra pe piaţă cu un smartwatch accesibil.

Cu siguranţă cea mai urmarită lansare va fi pe 9 septembrie, cand Apple va anunţa noul iPhone 6. Oare va fi cu safir? Va avea display de 4,7 inch? Ştim sigur că vine cu iOS8 pe care l-am testat deja şi care ştie şi dictare în limba română.

Anul acesta se mizează mai mult pe wearables. Vom vedea foarte multe televizoare 4K şi telefoane mid-range, adică pentru cei care nu vor să cheltuiească bani mulţi pe nişte terminale mai mult decât decente.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*