Ultimele Știri

Ieși în stradă – 16 mai, Piața Universității

salvam padurile

Valul de proteste care au avut loc pe nouă mai a dus la o avalanșă de dezbateri, materiale, rapoarte, dosare, percheziții, totul pentru salvarea pădurilor României.

Avem în față o problemă care a explodat, iar mafia lemnului a fost luată prin surprindere de amploarea evenimentelor. Amenințările, directivele și abuzurile mafiei lemnului nu vor mai avea niciun efect, deoarece cetățenii au înțeles că doar prin manifestații de amploare pot stopa genocidul împotriva pădurilor României.    

”Am început în 9 mai şi continuăm lupta. Vino alături de noi, la Piaţa Universităţii, sâmbătă, 16 mai, la orele 17.

Politicienii ne-au aruncat în faţă fraze lustruite. Noi nu mai credem în vorbele lor şi ieşim în stradă până vom vedea fapte. Vrem să salvăm padurea de la dispariţie. Ne revoltă despăduririle abuzive şi faptul că replantările sunt cel mult simbolice. Dacă se continuă în acest ritm, în câţiva ani vom rămâne fără păduri.

Pregătim un eveniment special pentru Ziua Internaţională a Mediului, 5 iunie, dar până atunci cei ce ne conduc trebuie să ne vadă în stradă, să nu uite că existăm şi că nu mai răbdăm.” – se arată în mesajul organizatorilor evenimentului din 16 mai.

Lista oraşelor unde s-au mai anunţat proteste până acum:

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*