Ultimele Știri

Ice Bucket Challenge

Politicienii românii lansează noi provocări!

Traian Băsescu – WHISKEY BOTTLE CHALLENGE

– Se bea sticla pe nerăsuflate, se lansează provocarea adversarilor cu ficat plăpând, după care te poți urca la volan și poți pleca hăhăind.

Victor Viorel Ponta – COPY PASTE CHALLENGE

– Se ia lucrarea de diplomă a unei somități și se semnează cu propriul nume după care se minte cu seninătate că tu ești autorul. Măiestria constă în a ști să te ferești de ouăle și roșiile stricate aruncate de public. Provocarea se lansează dușmanilor politici cu reflexe proaste.

Dan Diaconescu – FIND ELODIA CHALLENGE

– Se lansează zvonul că Elodia trăiește și că a fost văzută vanzând semințe de bostan la cornet în Slobozia. Se aleargă acolo cu zeci de ziariști și atunci când se constată că respectiva nu este Elodia se dă vina pe ciocoi. Este provoacat să o găsească pe Elodia oricine e suficient de fraier să “rămână aproape pentru că nici nu știe ce pierde”

Ion Iliescu -ZOIA KOSMODEMIANSKAIA TOPLESS CHALLENGE

– Din activul de partid se alege o tovărășică nurlie și se critică în sedințe până când respectiva își dă seama că e deviaționistă și acceptă să-și dea toate hainele capitaliste jos de pe ea, pentru a nu mai întina valorile comunismului. Provocarea se lansează adversarilor trecuți de cea de-a șaptea tinerețe, adversari care n-au de ce să pună prea mult suflet în acest joc.

plb31

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*