Ultimele Știri

IBM: Inovaţia este esenţială pentru planetă

Este clar care sunt problemele: nevoia de apă şi aer curat; distribuirea ieftină şi fiabilă a energiei; reducerea rezervelor de combustibili fosili; schimbările climatice şi implicaţiile acestora asupra generaţiilor viitoare.

IBM şi-a stabilit două obiective: încercăm să facem produsele şi procesele existente cât mai eficiente, atât pentru mediul înconjurător, cât şi pentru afaceri şi, în acelaşi timp, aplicăm inovaţii care pot accelera adoptarea unor produse şi servicii cu un impact mai redus asupra mediului.

Problemele de astăzi legate de energie şi de climă reprezintă o prioritate a agendei noastre strategice. Am ajuns la concluzia că tehnologia informaţiei joacă un rol extrem de important în soluţionarea numeroaselor probleme ecologice cu care se confruntă societatea globală, cum ar fi conservarea resurselor din ce în ce mai reduse deşi cererea mondială creşte exploziv, reducerea poluării, minimizarea impactului activităţilor noastre asupra mediului înconjurător şi obţinerea de surse de energie alternativă sigure şi regenerabile.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*