Ultimele Știri

”Iarna nu-i ca vara” sau țara unde autostrăzile se închid la o ninsoare de 10 cm

Iarna nu-i ca vara sunt vorbe celebre în România și poate că nu ne vine a crede, dar au ieșit chiar din gura premierului Ponta. După ce că avem autostrăzi doar pe hârtie și inagurăm altele doar pe bucăți, nu suntem în stare să le menținem deschise pe timp de iarnă pe cele existente. Cum a venit primul val de ninsoare, România a paralizat, străzi necurățate, autostrăzi blocate, dar nu e ceva care vine dintr-un alt film, pentru că trăim în România și asta ne ocupă tot timpul. 

Circulaţia pe autostrada A2, între Bucureşti şi Fundulea, a fost oprită sâmbătă seară, din cauza zăpezii care nu depășea 10 cm şi a poleiului. Cei responsabili de deszăpezire și de  distribuirea materialului derapant au fost luați prin surprindere ca de obicei, fapt ce a dus la blocarea autostrăzii A2 timp de patru ore.

Premierul Ponta, a încercat să se scuze într-un mod mai amuzant, anume, „Ca să dau un citat celebru şi drag, probabil, dumneavoastră: Iarna nu-i ca vara! Suntem pregătiţi, luăm măsuri, dar o să mai ningă şi nu poate Guvernul să oprească ninsoarea”.

Așa cum ne-am obișnuit de mai bine de 25 de ani autoritățile sunt mereu luate prin surprindere de venirea iernii. Singurii care suferă din cauza incompetenței autorităților suntem noi cetățenii, pentru că Guvernul nu poate oprin ninsoarea, dar putea lua măsuri pentru curățarea și deszăpezirea drumurilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*