Hunedoara: Nouă români care veneau de la muncă din Germania au fost răniți într-un accident grav de mașină

  • Nicoleta Ungureanu
  • 30 iulie 2016
  • Local

Nouă români care se întorceau de la muncă din Germania au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu o combină agricolă.

Cel mai grav rănit este un bărbat în vârstă de 25 de ani, acesta fiind transportat de spital din Timișoara cu elicopterul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Hunedoara, doctorul Călin Dumitrescu, mai multe echipaje de salvare au intervenit, sâmbătă, pentru acordarea de prim-ajutor la un accident rutier petrecut pe DN 7, în localitatea hunedoreană Mintia, conform Mediafax.

„Avem nouă victime aflate într-un microbuz, una dintre acestea urmând să fie transportată cu un elicopter la un spital din Timişoara cu leziuni la coloana vertebrală. Celelalte persoane au multiple traumatisme şi probabil vor rămâne sub supraveghere medicală la Spitalul Judeţean din Deva”, a precizat doctorul Călin Dumitrescu.

Accidentul s-a produs pe fondul oboselii, când într-o curbă, probabil şoferul a adormit la volan şi a intrat într-o combină agricolă ce circula în acelaşi sens, conform informațiilor oferite de polițiști.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *