Ultimele Știri

Hoție pe față la hipermarketul CORA din București

Magazinul Cora Lujerului din București a furat clienții cărora le-a promis reduceri. Deși au împânzit magazinul cu afișe cu prețurile reduse pentru anumite produse, această reducere nu s-a aplicat. Cora Lujerului a păcălit sute de oameni doar pentru a-și crește veniturile. Rușinos într-o țară care se vrea democrată!

Am fost anunțați de „Noaptea albă a reducerilor” de 50% pe care magazinul Cora urma să le facă începând cu 6 noiembrie. Atrași de prețurile bune am decis să ieșim la cumpărături. La final ne-am ales cu timp pierdut degeaba și cu nervi atunci când am descoperit că am fost furați și mințiți. Reducerile începeau cu ora 20.00 și erau valabile până la ora 24.00. Un orar potrivit pentru a atrage mulți clienți și pentru a-și spori câștigurile. 

IMG_8303

Întradevăr, anunțul reducerilor a făcut ca lumea să vină într-un număr foarte mare, mai ales că majoritatea „reducerilor” erau la fructe și legume proaspete, ulei, pește, zahăr, cașcaval, pulpă de porc și multe altele. S-a stat la cozi interminabile la cântăritul fructelor și legumelor și nu mai povestim de casele de marcat căci acolo am stat peste 40 de minute. Cred că se așteptau la un număr mare de clienți însă nu au catadicsit să deschidă mai multe case de marcat. 

Pe flyer-ul primit chiar la intrarea în magazin, flyer care anunța „Noaptea albă a reducerilor” era scris că reducerile se fac prin casa de marcat. Am descoperit cu stupoare că doamnele de la casa de marcat că nici măcar nu știau de „reducerile” anunțate. Nu ne-au dat drept la replică, ba mai mult ne-au grăbit invocând motivul că erau cozi interminabile la casă.

IMG_8306

Am înaintat spre ieșire dorind să mergem la oficiul pentru relații cu clienții. Spre uimirea noastră, acolo se găseau alte zeci de persoane nemulțumite de reducerile mincinoase care nu s-au mai aplicat. Și cum ne-am obișnuit, încă de pe vremea lui Ceaușescu, ne-am așezat frumos la rând. La acel oficiu era două doamne, depășite total de situație care au verificat bonurile și au început să facă calcule și la final să le restituie banii.

1

Trebuie să menționez că după mult timp și multe insistențe, a apărut un reprezentant. Cu toții ne-am gândit că e cineva din partea conducerii magazinului însă nu a fost deloc așa. „Trimisul” a fost șeful firmei care se ocupă de paza magazinului. Acesta a încercat să calmeze spiritele care se încingeau pe măsura ce oamenii ieșeau de la casele de marcat și își dădeau seama că au fost mințiți.

5

Cu toții ne-am simțit ultimii oameni, pentru că am fost mințiți și păcăliți. Da, am vrut să beneficiem de reduceri. E dreptul nostru mai ales că nu ne dau banii afară din casă și orice reducere înseamnă pentru noi o economie. În fața oficiului pentru relații cu clienții au stat toate categoriile de persoane, toți cu aceeași nemulțumire. Ne-am săturat să fim păcălăți, să închidem ochii atunci când ni se face o nedreptate.

3

Frumoasă strategie și-au găsit cei de la Cora Lujerului de a atrage clienți. Câți nu și-au dat seama că nu s-au aplicat reducerile? Câți au decis să meargă acasă, pentru că era deja târziu, chiar dacă și-au dat seama că li s-a comis o nedreptate? Cum pot cei din conducere să facă diferențe între cei care au card de fidelitate și cei care nu dețin un asemenea card? Nu suntem cu toții oameni? Nu ne-a întrebat nimeni dacă dorim un asemenea card. Câtă discriminare!

Cu acest articol sper că schimbăm ceva! Nu trebuie să închidem ochii atunci când ni se comite o nedreptate, când ne sunt promise lucruri și apoi nu ne sunt oferite. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume, într-un mod civilizat cu speranța ca acestea se vor rezolva. Unde sunt autoritățiile? De ce nu amendează această unitate? Cum au avut voie să își bată joc de timpul, nervii și banii noștri?

Am ajuns un popor care poate fi păcălit ușor? Până când?

Comentarii prin Facebook

4 Comentarii on Hoție pe față la hipermarketul CORA din București

 1. Eu nu inteleg ceva.
  1. Au anuntat inscris prin sms ca reducerile se fac direct la casa de marcat?
  2. Au anuntat inscris ca reducerile se fac intre orele 20.00-24.00?
  3. Si mai ales, au anuntat inscris prin sms, sau afisele care sunt in magain, ca trebuie sa ai card de fidelitate Cora, ca sa se aplice reducerile? Sa stiti ca nu e nimeni obligat sa va intrebe daca doriti, asta e in interesul dvs, si e dreptul Cora sa impuna card de fidelitate, ca doar pe asta se bazeaza marketingul companiei. Peste tot sunt carduri de fidelitate!

  Multumesc, o zi faina!

 2. Exista o institutie, OPC, care se ocupa cu astfel de lucruri. Daca ati fost nedreptatiti puteti face sesizare acolo.

 3. Deci nu mi-ati raspuns la intrebari, asta e doar un articol de genul „soc si groaza”, dupa cum se vede si din titlul „hotie pe fata”. Nu e nicio hotie, e altceva si incepe cu P. O zi buna!

 4. Va invităm să urmăriţi cu atenţie articolul.Puteţi vedea flyer-ul pe care l-am primit la intrare în magazin. Acolo stă răspunsul la întrebările dumneavoastră. O zi bună!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*