Ultimele Știri

Horoscop chinezesc 2015

Anul 2015, este anul caprei de lemn în horoscopul chinezesc. Deși ultimii ani au fost marcați de multe situații tensionate prin lume, care păreau să ducă într-o direcție destul de periculoasă, se pare că în 2015 procesele distructive iau sfârșit, atât la nivel individual, cât și la nivel planetar. Astfel, avem de-a face cu un an în care armonia își face din nou loc în viețile noastre.

Berbec: anul care urmează va fi unul agitat pentru Berbec. Vor apărea numeroase oportunități la muncă și pot apărea schimbări majore la capitolul carieră. Din acest motiv, nativilor le poate fi afectată viața amoroasă, pentru care vor avea mai puțin timp. Acesta este anul ideal în care să își pună la cale viitorul și să porneasca pe un drum al succesului. În ceea ce privește banii, Berbecii trebuie să își controleze firea impulsivă și să își gestioneze bine resursele pe care le au, pentru a nu aduna datorii.

Taur: anul 2015 se anunță a fi unul foarte profitabil pentru nativii acestei zodii. Banii par să își facă drum către portofelele lor în cele mai neașteptate momente și pot proveni din surse la care nativii nu s-ar fi gândit niciodată. Și cu dragostea vor sta bine, anul 2015 fiind unul excelent pentru a oficializa relații. Cât despre sănătate, starea Taurilor va fi stabilă: nu vor avea loc nici schimbări mari, dar nici îmbunătățiri majore.

Gemeni: 2015 va fi un an energic pentru dinamicii Gemeni, care vor simți că pot cuceri întreagă lume. Nativii vor fi nevoiți să ia decizii importante referitoare la carieră, ceea ce le-ar putea crea dificultăți. Aceste potențiale probleme sunt compensate de șansele mărite de a se îndrăgosti. Gemenii trebuie să fie foarte atenți cu cheltuielile în 2015 și să nu se arunce la niște achiziții nejustificate.

Rac: veștile bune pentru anul 2015 se referă și la această zodie de apă, care va avea parte de un an mai vesel decât cel anterior, în care va lega noi prietenii și se va distra mai mult decât în mod obișnuit. Nativii trebuie să țină ochii deschiși, deoarece sufletul-pereche s-ar putea afla chiar sub nașul lor. Dacă vor încerca să nu se deprime din cele mai mici neajunsuri, Răcii vor avansa în carieră, mai ales datorită unor noi abilități asimilate pe parcursul anului.

Leu: multe drumuri și multă agitație urmează să își facă loc în viață Leului în 2015, care va plecă fie în călătorii de afaceri, fie în numeroase excursii spontane. Atenție la tendința spre negativism! Capitolul dragoste este unul care nu suferă modificări foarte mari în noul an, iar îmbunătățirile pot apărea doar dacă nativii învață să își controleze mai bine emoțiile. O vacanță lungă le poate limpezi mințile și le poate oferi un oarecare echilibru.

Fecioară: una dintre cele mai norocoase zodii în anul 2015 este Fecioară, căreia totul îi va merge că pe roate, indiferent că este vorba despre relații, carieră, bani sau sănătate. Singura mențiune este că nativii trebuie să fie atenți să nu se comporte într-un mod extravagant, care să atragă dezaprobarea celorlalți. De asemenea, Fecioarele trebuie să își mai aducă aminte să și zâmbească și să nu mai ia absolut totul în serios. Toate bune în 2015, așa că se pot relaxa și chiar distra!

Balanța: în 2015, nativii trebuie să se străduiască să devină mai organizați, mai ales dacă vor să obțină acele realizări la care visează de ani buni. În carieră pot apărea îmbunătățiri, însă viață amoroasă nu va lua o turnură neașteptată, iar relațiile serioase vor întârzia să apăra. Esențial pentru nativi este să reușească să își recapete echilibrul și să își distribuie corect timpul limitat pe care îl au.

Scorpion: cel mai prețios sfat pe care îl pot urma Scorpionii în 2015 este să analizeze totul în amănunt înainte de a lua decizii. De asemenea, trebuie să facă un efort spre a fi mai deschiși, deoarece dacă rămân secretoși și tăcuți nu vor putea avansa în carieră. Banii nu vor fi o problemă în noul an, care va fi propice pentru a face economii. Cât despre amor, Scorpionii implicați în relații serioase vor începe să își dorească să le oficializeze.

Săgetător: neașteptatul își va face loc în viață nativilor, care vor fi mult mai predispuși la a se îndrăgosti în 2015. Tolerantă lor va crește și vor deveni mai înțelegători în relații, ceea ce înseamnă că mulți nativi vor renunță la vechile lor idei și vor fi gata să își mai deschidă inima. În ceea ce privește banii și cariera, nu va exista o evoluție în acest sens dacă Săgetătorii nu vor învață să își ia jobul mai în serios.

Capricorn: horoscopul pe 2015 pentru această zodie spune că nativii vor culege roadele purtării lor înțelegătoare. Firea bună și săritoare le va aduce avantaje mari, din toate punctele de vedere. La muncă, aceste calități vor fi remarcate de superiori. Ceea ce își vor dori cel mai mult Capricornii în 2015 este echilibrul. Atâta timp cât nu lasă stările schimbătoare să îi afecteze prea mult, nativii vor avea un an bun. Pe plan romantic, relațiile nu vor fi de lungă durată, însă vor fi foarte frumoase și pline de învățăminte.

Vărsător: muncă va necesita eforturi suplimentare din partea nativilor, care se vor simți puțin epuizați în 2015. Cu toate acestea, astrologii spun că este un an bun pentru ca Vărsătorii să își pornească o afacere și să fie propriii lor șefi. Din punctul de vedere al relațiilor, nativii se confruntă cu aceeași veche problemă: uneori uită că relațiile și aventurile nu merg mână în mână. Cu răbdare și înțelepciune, toate obstacolele vor fi depășite.

Pești: banii nu vor fi o problemă anul acesta pentru Pești, care vor reuși să facă niște progrese la muncă. Sănătatea, la rândul ei, va fi foarte bună și nu vor exista probleme majore. Nativii trebuie să se organizeze mai bine și să devină mai metodici, lăsând la o parte emoțiile acolo unde nu le este locul. În iubire, ar putea avea noroc anul acesta, însă doar dacă se echilibrează la nivel sentimental. Altfel, ar putea rată niște șanse importante.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Horoscop chinezesc 2015

  1. The hairs on the back of my neck are still standing on end. So many scary, spooky spectres silently slipping through the shdo0ws.Eeeek&#823a;.I hope your computer survives intensive care. I did not manage to visit others as well, I had a visit from the Trojan horse. It took a number of days to clean up the virus, but clean it up I did. Good luck!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*