Ultimele Știri

Horia Tecău și Florin Mergea fac legea la turneul de la Dubai

Horia Tecău și Florin Mergea

Atât Horia Tecău, cât și Florin Mergea s-au calificat alături de partenerii lor de joc în semifinalele turneului de la Dubai, având posibilitatea să se întâlnească într-un meci direct abia în actul final.

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au reușit să ajungă în penultimul act al turneului ATP de la Dubai, după ce au trecut în sferuri de perechea Matkowski şi Robert Lindstedt, cu scorul de 4-6, 7-5, 10-7.

Favoriții secunzi ai competiției au cedat doar un break în primul set și l-au pierdut cu scorul de 6-4, însă Tecău şi Rojer s-au revanşat în al doilea set, pe care l-au câştigat tot la un break diferenţă, 7-5, şi au trimis meciul în super tie-break. Cuplul româno-olandez a gestonat mai bine momentele decisive şi s-au impus cu 10-7.

În semifinale, Tecău şi Rojer vor evolua împotriva favoriților cu numărul 4, Rohan Bopanna și Daniel Nestor, iar accederea în actul final îi vor putea aduce față în față cu Forin Mergea și Dimonic Inglot.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer la Dubai

Cuplul româno-britanic a reușit să producă surpriza serii în Dubai, după ce i-au eliminat pe principalii favoriți, Bob și Mike Bryan. Florin Mergea şi Domonic Inglot i-au învins pe liderii mondiali în sferturile de finală la dublu doar într-o oră şi 20 de minute, scor 7-6, 2-6, 10-8, la o lună după ce s-a impus în faţa lor la Australian Open.

Mergea și Iglot vor juca în semifinalele probei de dublu de la Dubai împotriva cuplului format dinAisam-Ul-Haq Qureshi și Nenad Zimonjici.

Ambele perechi, pentru accederea în semifinale, vor primi un cec ăn valoare de 31.730 de dolari şi 180 puncte ATP în clasamentul de dublu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*