Ultimele Știri

Horia Tecău s-a calificat pentru a treia oară la Turneul Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer și-au asigurat participarea la Turneul Campionilor de la Londra, după ce s-au calificat în sferturile de finală de la Paris.

Parcursul excelent al perechii dintre Tecău și olandezul Rojer din acest an își va regăsi aura la turneul final de la Londra, unde cei doi vor participa după ce au învins cuplul format de Lukasz Kubot și Robert Lindstedt în optimile de finală ale Mastersului de la Paris, cu scorul de 7-6, 3-6, 10-5.

Cea de-a treia calificare la Turneul Campionilor, Horia Tecău și-a adjudecat-o cu greu chiar în fața fostului său partener la Turneul Campionilor, Robert Lindstedt, alături de care au fost eliminați încă din faza grupelor. 

Românul împreună cu Jean Julien Rojer, cap de serie numărul 8 la Paris, i-au învins pe Kubot şi Lindstedt în supetiebreak la capătul unui meci care a durat o oră şi 39 de minute.

În sferturile de finală ale Mastersului din capitala Franţei, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea dintre Eric Butorac și Raven Klaasen, care a trecut de favoriții nu numărul 3, Julien Benneteau/Edouard Roger-Vasselin, cu scorul de 6-4, 7-5.

Pentru această victorie din turul al doilea de la ATP Masters Paris, Tecău şi Rojer vor primi 180 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 21.430 de euro.

Horia Tecău, prima dată calificat alături de olandezul Rojer, cu care a reușit să obțină opt titluri ATP din 9 finale disputate în acest sezon, va evolua la Londra între 9 și 16 noiembrie, până atunci poate cuceri un nou trofeu la Paris.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*