Ultimele Știri

Horia Tecău s-a calificat în sferturile probei de dublu de la Beijing

Horia Tecău împreună cu Jean-Julien Rojer au obținut o victorie lejeră în fața perechii dintre Teimuraz Gabasvili/Mikhail Kukuskincu, cu scorul de 6-2, 6-3, și s-au calificat în sferturile de finală al turneului ATP de la Beijing.

Cuplul româno-olandez este aproape de al șaptelea trofeu câștigat în proba de dublu, după ce a reușit în nici o oră de joc să-i elimine în optimi pe rusul Teimuraz Gabasvili și cazahul Mikhail Kukuskin. Adevărata provocare însă vine în următoarele prestații pe terenul de tenis, când Tecău și Rojer se vor confrunta cu Tomas Berdych și nord-americanul John Isner, iar dacă vor reuși să ajungă în semifinale, atunci vor da peste principalii favoriți ai turneului, Fabio Fognini și Leonardo Mayer.

Forma bună a perechii formată de român și olandez poate provoca o nouă surpriză în China, mai ales că Horia este deținătorul titlului la dublu al ediției precedente a Openului Chinei, iar în finală, alături de bielorusul Max Mirnyi, a câștigat chiar în fața lui Fabio Fognini și a partenerului său Andreas Seppi, scor 6-4, 6-2.

În cadrul unui al turneu ATP, care de desfășoară în Tokyo, Florin Mergea a fost eliminat în optimi, alături de Daniel Iglot, cu scorul de 6-4, 6-2, de perechea Butorac/Klaasen.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*