Ultimele Știri

Horia Tecău s-a calificat în semifinalele de la Australian Open în fața lui Mergea

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer sunt aproape de performanța carierei, după ce s-au calificat în semifinalele de la Australian Open în fața cuplului format din Florin Mergea și Dominic Inglot, scor 6-4, 7-6.

Horia Tecău l-a învins pe Florin Mergea în minimum de seturi în sferturile probei de dublu al turneului de la Antipozi, reușind cel mai important rezultat al carierei alături de Jean-Julien Rojer, după ce anul precedent au cucerit 8 trofee, însă nici unul la un turneu de Mare Șlem.

În partida care a durat o doar oră şi jumătate, Tecău și Rojer s-au impus lejer, cu 6-4, 7-6, datorită experienței acumulate până acum, iar în penultimul act al turneului australiaa se vor întîlni, mâine, cu perechea formată din italienii Simone Bolelli şi Fabio Fognini.

Pentru calificarea în semifinală Tecău şi Rojer, cotaţi cu a şasea şansă la câştigarea trofeului, vor primi 100.000 de euro şi 720 de puncte ATP, iar Mergea şi Inglot vor primi 50.000 pentru că au ajuns pînă în sferturi.

În 2012, românul și-a trecut în palmares trofeul câștigat la Antipozi la dublu mixt, alături de Bethanie Mattek-Sands.

În a doua semifinală de la Australian Open se vor înfrunta perechile Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut şi Ivan Dodig/Marcelo Melo.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*