Ultimele Știri

Horia Tecău, la prima înfrângere de la Turneul Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Roger au pierdut în primul meci de la Turneul Campionilor, disputat Londra, în fața perechii dintre Alexander Peya și Bruno Soares, capi de serie cu numărul 3, scor 6-3, 3-6, 12-10. 

La prima participare împreună la Turneul Campionilor, Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer nu au reușit să obțină o victorie în primul meci din faza grupelor împotriva cuplului austriaco-brazilian, meciul fiind împins în setul decisiv.

Dacă în primul set, Alexander Peya și Bruno Soares au intrat în forță în jocul de pe terenul londonez și au câștigat setul în doar puțin peste jumătate de oră datorită celor două break-uri făcute în fața perechii formate dintre român și olandez, scor 6-3.

În setul secund a venit rândul cuplului Tecău/Rojer să se impună în fața perechii pornită ca favorita cu numărul 3 la câștigarea trofeului turneului final din acest sezon, scor 6-3. 

În decisiv, experiența mai mare împreună a austriacului Peya și a argentinianului Soares a contat pentru a-și adjudeca prima victorie din Grupa B, unde ceilalți adversari sunt liderii mondiali, fraţii Bryan și echipa formată din Robert Lindstedt și Lukasz Kubot.

Următorul meci pentru cuplul româno-olandez va fi împotriva fostului partener al lui Tecău, Robert Lindstedt, care joacă alături de polonezul Lukasz Kubot.

Horia Tecău este la treia participare din carieră la Turneul Campionilor, dar niciodată nu a reuşit să treacă de faza grupelor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*