Ultimele Știri

Horia Tecău, la a doua înfrângere de la Turneul Campionilor

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au șanse mici pentru a accede în semifinalele Turneul Campionilor de la Londra, după ce au învinși de liderii mondiali, frații Bryan, scor 6-7, 6-3, 10-6.

Horia Tecău, alături de Jean Julien Rojer, nu au putut să pună suficientă presiune pe frații Bryan, care nu se află într-o formă foarte bună la acest turneu final, și au ajuns la a doua înfrângere din cadrul grupelor de la Turneul Campionilor, ceea ce le minimalizează șansele de a trece de faza grupelor.

În primul set al partidei, perechea româno-olandeză a intrat în forță și a reușit să facă două break-uri în fața fraților Bryan, decimați de greșelile neforțate, după care au revenit. Horia și Rojer au reușit totuși să trimită setul în tie-break, unde câștigă datorită nesincronizării deplasării pe terenul de tenis a celor doi Bryan, scor 7-6.

În setul secund, Horia Tecău și Jean Julien Rojer beneficiază de neconcentrarea fraților Bryan și se distanțează la 3-2, însă americanii își regăsesc încrederea şi a siguranţa pe propriul serviciu, astfel încât relansează partida, prin cinci game-uri consecutive și trimit meciul în super-tie-break, cu scorul de 6-3.

În decisiv, experiența liderilor mondiali și-a spus cuvântul, iar ajutați și de ezitarea lui Rojer, obțin un prim succes la ediţia din 2014 a Turneului Campionilor, cu scorul de 6-7, 6-3, 10-6, păstrând şanse la accederea în semifinale, chiar dacă în meciul cu Robert Lindstedt și Lukas Kubot au pierdut surprinzător.

De cealaltă parte, Horia și Rojer nu au obținut nici un punct în Grupa A și sunt aproape de a fi eliminați pentru a patra oară din faza grupelor la Turneul Campionilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*