Ultimele Știri

Horia Tecău a ratat finalele de la dublu şi dublu mixt de la Roland Garros

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au ratat şansa de a juca finala de la Roland Garros, după ce au fost învinşi de Ivan Dodig şi Marcelo Melo, cu scorul de 6-3 7-5.

Horia Tecău, alături de partenerul său Jean Julien Rojer, a fost eliminat din semifinalele probei de dublu masculin de la Roland Garros, după doar o oră şi 10 minute de joc în faţa perechi croato-brazilienă formată din Ivan Dodig şi Marcelo Melo, scor 3-6, 5-7.

Pentru prezenţa în semifinalele Openului francez, cuplul româno-olandez vor primi un cec în valoare de 112.500 de euro şi 720 de puncte în clasamentul de dublu ATP.

Parcursul până în penultimul act al turneul de Mare Şlem de la Paris este cea mai mare performanţă din timpul colaborării celor doi tenismeni, Horia Tecău şi Jean Julien Rojer. Pentru român a fost a cincea semifinală jucată la un Grand Slam.

În finala de la Roland Garros, Dodig şi Melo îi vor înfrunta pe fraţii americani Bob şi Mike Bryan, principalii favoriţi la câştigarea turneului.

Aseară, Horia Tecău a ratat şi calificarea în finala probei de dublu mixt de la Roland Garros, alături de Katarina Srebotnik, fiind învinşi de cuplul american Mike Bryan / Bethanie Mattek-Sands, cu scorul de 4-6, 6-3, 10-8.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*