Ultimele Știri

Horia Tecău a ajuns în semifinalele probei de dublu de la Beijing

Horia Tecău, alături de Jean-Julien Rojer, s-a calificat în semifinalele probei de dublu al Openului Chinei, după un meci câștigat în trei seturi în fața lui Tomas Berdych și a nord-americanului John Isner, scor 7-6, 4-6, 12-10.

Perechea româno-olandeză își continuă parcursul ascendent în probele de dublu din cadrul turneelor importante din circuitul ATP. În meciul de astăzi, Horia și Rojer au depășit un adversar dificil, cuplul Berdych/Isner, la capătul unui meci de o oră și jumătate, decis în ultimul act, în care serviciul excelent al celor doi și datorită celor două break-uri câștigate, au obținut o victorie importantă.

În penultimul act al competiției din China, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer se vor confrunta cu învingătorii dintre favoriții turneului, Fognini/Mayer sau Djokovic/Krajinovic.

În cazul în care vor ajunge în finală, Horia și Jean vor fi aproape de al șaptelea trofeu câștigat în proba de dublu din acest an.

Deasemenea, Horia Tecău este deținătorul titlului în proba de dublu al ediției precedente de la Beijing, unde, alături de bielorusul Max Mirnyi, i-au învins în finală, cu scorul de 6-4, 6-2, pe italienii Fabio Fognini și Andreas Seppi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*