Hillary Clinton, la acceptarea nominalizării pentru alegerile prezidențiale: „Vom construi o economie în care toți cei care vor un loc de muncă bine plătit pot să găsească unul”

  • Nicoleta Ungureanu
  • 29 iulie 2016
  • Externe

Hillary Clinton a acceptat, joi seara, nominalizarea din partea Partidului Democrat pentru alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, aceasta fiind o premieră pentru o femeie în istoria politicii americane, relatează France Presse și Reuters.

Candidata promite să facă din Statele Unite o ţară care să funcţioneze pentru toată lumea și a numit această realizare o ”piatră de hotar”.

„Când orice barieră cade în America, pentru oricine, netezeşte calea pentru toată lumea. De aceea atunci când nu există tavane, cerul este limita”, a spus ea.

În discursul său, Clinton a recunoscut că unii oameni nu o cunosc încă bine.

” (…) Familia din care provin, ei bine, nimeni din familia aceasta nu şi-a văzut numele pe clădiri mari”, a spus Clinton, făcând referire la Donald Trump, al cărui nume este inscripţionat pe imobilele sale.

Fosta secretar de stat nu a ratat ocazia de a face afirmații cu privire la adversarul său republican, miliardarul Donald Trump, care fusese învestit săptămâna trecută la Cleveland (în Ohio, nord) și care vrea să salveze țara „el singur”.

„Mai ales, nu credeți pe cineva care spune: ‘Eu sunt singurul care poate să o facă'”, a lansat fosta șefă a diplomației americane. „Acestea au fost cuvintele lui Donald Trump la Cleveland. Și aceasta ar trebui să ne alarmeze pe toți”, a spus ea.

Omul de afaceri „vrea ca nouă să ne fie teamă de viitor și să ne fie teamă unii de alții”, a subliniat Hillary Clinton. „Dar noi nu temem. Noi vom răspunde provocărilor așa cum am făcut-o întotdeauna.”

„Noi nu vom construi un zid. În locul lui, vom construi o economie în care toți cei care vor un loc de muncă bine plătit pot să găsească unul”,a continuat prima femeie care reprezintă un mare partid pentru a cuceri Casa Albă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *