Hillary Clinton, despre rivalul său la președinție: ”Trump ne-ar arunca din nou în recesiune”

  • Nicoleta Ungureanu
  • 22 iunie 2016
  • Externe

Candidata democrată la Casa Albă Hillary Clinton a declarat că nu ar fi deloc benefic pentru SUA ca Donald Trump să preia conducerea, deoarece acesta ar reprezenta un ”dezastru” pentru economia americană.

Clinton susține că Trump ar provoca reintrarea în recesiune a SUA.

„Economiștii de dreapta, de stânga și de centru sunt cu toții de acord că Trump ne-ar arunca din nou în recesiune”, a adăugat ea, într-un discurs susținut la Columbus, în Ohio, un stat-cheie la alegerile prezidențiale de la 8 noiembrie.

Aceasta mai declarat că Trump, care s-a autodescris drept „rege al datoriei”, le-a permis companiilor sale să adune mari datorii și să își declare falimentul, lăsând sute de persoane fără loc de muncă și înlăturând acționarii.

De asemenea, candidata democrată a fost ironică privind experiența lui Donald Trump în afaceri, aducând în discuție cărțile pe care acesta le-a scris.

„Donald Trump a spus că este calificat să fie președinte datorită experienței sale în afaceri. Așa că haideți să vedem ce a făcut pentru afacerile sale: A scris multe cărți despre afaceri. Toate par să se termine la capitolul 11. Imaginați-vă!”, a spus Hillary Clinton, făcând referire la Capitolul 11 din Codul Falimentului din SUA.

În timp ce Hillary Clinton ținea discursul cu privire la el, Trump a postat pe Facebook: „Sunt regele datoriei. Acest lucru a fost grozav pentru mine ca om de afaceri, dar este rău pentru țară. Am făcut o avere din datorii. Voi repara SUA”

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *