Hillary Clinton anunță că revine în campanie

  • Nicoleta Ungureanu
  • 14 septembrie 2016
  • Externe

Candidata democrată la președinția SUA, Hillary Clinton va reveni pe scena politică joi, cu o zi mai devreme decât anunțase, conform AFP. Aceasta s-a tratat la domiciliu după ce a fost diagnosticată cu pneumonie.

Purtătorul de cuvânt al candidatei, Nick Merril, a făcut anunțul marți seara. Clinton „și-a petrecut ziua recuperând lectura dosarelor și dând telefoane și a urmărit la televiziune discursul președintelui Obama la Philadelphia”, a precizat el.

Hillary Clinton s-a simțit rău în timpul ceremoniilor de la New York de comemorare a atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001 și a fost surpinsă în timp ce se prăbușea la pământ, fiind prinsă de gărzile de securitate.

După ce presa internațională a scris despre faptul că aceasta a leșinat, candidata a transmis că a fost o simplă amețeală și că și-a revenit în scurt timp.

“Am avut o amețeală și mi-am pierdut echilibrul pentru un moment. Odată ajunsă în mașină, odată ce m-am putut așeza, ce am putut să mă răcoresc, imediat am început să mă simt mai bine”, a declarat la telefon fostul secretar de stat.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *