Hillary Clinton a fost diagnosticată cu o boală delicată. Candidata s-a prăbușit inconștientă la finalul unei ceremonii – VIDEO

  • Nicoleta Ungureanu
  • 12 septembrie 2016
  • Externe

Candidatul democrat la preşedinţie, Hillary Clinton, a fost nevoit să anuleze turneul de două zile pe care urma să îl aibă în California, fiind diagnosticat cu pneumonie, conform Mediafax.

Turneul candidatei democrate urma să înceapă luni dimineață, când aceasta avea în program mai multe evenimente și un discurs pe tema economiei.

Medicul Amesh Adalja, un expert în boli infecţioase la Centrul UPMC pentru Sănătate din Pittsburgh, a declarat că recuperarea după pneumonie, a opta cea mai frecventă cauză de deces în Statele Unite, poate fi variabilă şi pentru cei mai mulţi pacienţi durează o săptămână până încep să se simtă mai bine. Medicul a mai adăugat că adulţii cu o vârstă de peste 65 de ani au un risc sporit de a contacta această boală.

Duminică, Hillary Clinton a părăsit ceremonia de comemorare a victimelor de la 11 septembrie întrucât i s-a făcut rău din cauza căldurii, potrivit echipei sale de campanie.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *