Ultimele Știri

Helmuth Duckadam, invitatul de onoare al lui Renato Usatâi

Renato Usatâi

Helmuth Duckadam este invitatul special al turneului „Bătălia portarilor” organizat de controversatul om de afaceri Renato Usatâi, care a devenit noul primar al orașului Bălți.

Afaceristul Renato Usatâi organizează astăzi în al doilea oraș din Republica Moldova o competiţie a portarilor, unde l-a invitat pe legendarul portar Duckadam și rusul Rinat Dasaev. Noul edil al orașului prorus, care are legături cu lumea interlopă din Rusia și este suspectat că a operat într-o organizație de crimă organizată, a fost investit în funcție și cu această ocazie și-a manifestat interesul de a organiza un concert grandios la Bălți, însă a renunțat, preferând să aloce banii pentru soluţionarea problemelor oraşului.

Prin urmare, Renato Usatâi a decis să organizeze turneul care a ajuns la a cincea ediție, Bătălia Portarilor, în parteneriat cu fostul antrenor de portari ai selecționatei Moldovei, Andrei Bogdan.

„Turneul dedicat portarilor a devenit foarte popular în Moldova. Este posibil să colaborăm şi la ediţiile viitoare. Le doresc tuturor participanţilor să demonstreze faptul ca uneori portarul face cât jumătate de echipă. Așadar, le doresc cât mai pușine goluri primite. Pe Andrian Bogdan îl cunosc de când evolua ca portar. Discutam din când în când despre fotbal, la o cafea. De aici a venit si propunerea lui Andrian să finanțez turneul Batalia Portarilor”, a declarat Renato Usatâi.

Controversatul oligarh și-a manifestat de mai mult timp interesul de a investi în fotbalul moldovenesc, încercând anul precedent să devină patron la clubul Zimbru Chișinău, întrucât fostul său socru și fostul director al filialei Lukoil din România, Constantin Tampiza, este un foarte bun prieten cu finanțatorul celei mai iubite echipe de fotbal de peste Prut, Nicolae Ciornâi, care dorea să-și vândă activele de la clubul sportiv. Imediat după câștigarea alegerilor locale, Usatâi a promis că va investi în echipa locală de fotbal Olimpia Bălți.

„Eroul de la Sevilla” urmează să fie plătit din banii lui Renato Usatâi pentru a participa la duelul portarilor împotriva celui de-al doilea cel mai bun portar rus din toate timpurile, Rinat Disaev.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Helmuth Duckadam, invitatul de onoare al lui Renato Usatâi

  1. lalendeanu iilie // 4 iulie 2015 at 17:53 // Răspunde

    Si-a facut un nume … si multe mizerii, mai ales de cat este langa cioban

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*