Ultimele Știri

Hănescu şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui meci. În urma loviturii a sângerat puternic

victor hanescu

Jucătorul de tenis Victor Hănescu, prezent în aceste zile în Franţa, şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat de urgenţă la spital, el abandonând de la turneul challenger de la Rennes, dotat cu premii în valoare de 85.000 de euro

 Jucătorul român şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut, lovindu-se la bărbie. În urma loviturii, el a sângerat puternic, medicii de la spital aplicându-i câteva puncte de sutură pentru a închide rana. În perioada următoare, Hănescu va fi supus unor investigaţii amănunţite pentru a se stabili exact cauza incidentului.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, marţi, că nu are informaţii despre starea de sănătate a jucătorului. „I-am trimis un SMS şi lui Hănescu, şi lui Copil, care se află la acelaşi turneu, dar deocamdată nu am primit niciun răspuns. O să mai încerc, sper să îmi răspundă”, a spus Cosac.

Potrivit site-ului oficial al ATP, numărul 186 mondial a abandonat din cauza unei stări de slăbiciune generală.

În primul tur al turneului de la Rennes, Victor Hănescu ar fi trebuit să joace cu Marius Copil. În urma abandonului, Copil îl va întâlni pe francezul Sebastien Boltz, venit din postura de lucky loser.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*