Halep: „Serena e singura jucătoare de la care am avut ce învăţa!”

  • Adrian Marinescu
  • 24 august 2016
  • Sport
Simona Serena

Cu 5 zile înaintea turneului de la US Open, Simona Halep a făcut mai multe declaraţii interesante despre Serena Williams, cea mai valoroasă candidată la ultimul titlu de Grand Slam al anului. Discuţia a pornit de la lupta pentru locul 1 WTA care se dă între americancă şi Angelique Kerber din Germania, Simona având numai cuvinte de laudă despre actualul lider mondial.

Simona Halep, a 5-a jucătoare din clasamentul WTA, a dezvăluit că Serena Wiiliams a fost un model pentru ea încă din ziua în care constănţeanca şi-a început cariera profesionistă: „Serena e singura jucătoare de la care am avut ce învăţa. Lucrurile pe care le admir la ea sunt motivaţia, spiritul de luptă şi agresivitatea”, a declarat Simona, citată de site-ul tennisworldusa.org.

Sportiva antrenată de Darren Cahill a oferit un alt exemplu de fair-play, complimentând-o şi pe Angelique Kerber, chiar dacă nemţoaica a eliminat-o sâmbătă în semifinale la Cincinnati, scor 3-6, 4-6: „Serena e cea mai bună din lume, dar În acelaşi timp cred că Angelique merită şi ea să fie pe locul 1, pentru că a câştigat un turneu de Grand Slam şi continuă să adune multe victorii”.

Kerber s-a apropiat la doar 190 de puncte de Williams în ierarhia WTA, dar Halep nu a dorit să facă o predicţie despre ceea ce se va întâmpla după US Open: „Pentru mine ar fi ciudat ca Serena să piardă locul 1, pentru că e acolo de o veşnicie. Dar Kerber munceşte mult şi e o jucătoare puternică. Are o şansă bună, dar vom vedea ce va fi”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *