Halep îi ironizează pe românii care o critică

  • Adelina Mitrache
  • 16 august 2016
  • Sport
Simona Halep la US Open

Simona Halep, a patra jucătoare din circuitul WTA, s-a dezlănţuit la o conferinţă de presă organizată la Cincinnati (SUA), informează ProSport.

Înaintea turneului Premier 5 la care are de apărat finala din 2015, Simona a abordat mai multe subiecte delicate, cum ar fi retragerea de la Jocurile Olimpice, situaţia tenisului juvenil în România sau valurile de critici care o înconjoară atunci când pierde un meci sau ia o decize controversată.

Simona, despre românii care nu o apreciază: „Ei nu ştiu că muncesc din greu în fiecare zi”

Halep şi-a continuat războiul pe care îl duce de multă vreme cu haterii din România. Deranjată de comentariile răutăcioase venite din ţară, constănţeanca a ţinut să răspundă de această dată printr-o declaraţie cu tentă ironică: „Românii care mă critică nu ştiu că muncesc din greu in fiecare zi, nu ştiu în ce condiţii fac antrenamentele sau că joc meciuri chiar dacă nu mă simt bine din punct de vedere fizic. Ei nu prea realizează ce se întâmplă de fapt pentru că ei nu văd ce fac. Ei doar văd meciurile şi cred ca tot ce fac e să merg la cumpăraturi, ceea ce mai fac câteodata, dar nu atât de des”, a spus Simona, citată de site-ul wtatennis.com.

simona halep

JO de la Rio văzute prin ochii Simonei Halep

Simona, aflată într-o formă de zile mari după cucerirea turneelor de la Bucureşti şi Montreal, şi-a exprimat regretul pentru absenţa de la Jocurile Olimpice, vorbind şi despre evoluţia mai multor sportivi de la Rio: „Am fost foarte tristă că nu am mers la Rio, dar aşa a fost mai bine pentru sănătatea mea. Nu este uşor să călătoresc mult în diferite locuri ale lumii. Jocurile Olimpice au fost senzaţionale în România pentru că Horia Tecău şi Florin Mergea au făcut finala la dublu. Sunt tristă ca nu am participat, dar mă voi pregăti pentru JO de la Tokio. M-am uitat la tot! La gimnastică, Simone Biles este incredibilă, l-am urmărit şi pe Michael Phelps. M-am uitat şi la finala de la tenis, iar Monica Puig a jucat foarte bine, s-a dus acolo să câştige”.

„Sunt bucuroasă că i-am inspirat pe copii să se apuce de tenis”

Jucătoarea în vârstă de 24 de ani a încheiat conferinţa de presă cu zâmbetul pe buze, declarându-se mulţumită că, prin rezultatele ei, a reuşit să atragă copiii către tenis: „Am auzit că mulţi copii au venit la tenis datorită mie… Sunt bucuroasă că i-am inspirat să se apuce de tenis. Cred că este un lucru bun pentru ţara noastră, pentru că în aceste zile ei stau mereu pe tablete şi telefoane. Am copii în familie în vârstă de doar doi ani care au deja un telefon. Aşa ca le-am făcut cadou o rachetă de tenis în loc de un telefon”, a concluzionat Simona Halep, care în turul al doilea de la Cincinnati se va duela cu câştigătoarea meciului dintre Yulia Putinţeva (Kazahstan, 43 WTA) şi Annika Beck (Germania, 44 WTA).

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *