Ultimele Știri

Halep, de pe locul 2 WTA: Vreau să realizez ceva măreţ la Roland Garros

Simona Halep

Simona Halep, începând de luni va reveni pe locul doi în lume, după ce Maria Șarapova a fost eliminată aseară, în turul secund, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, de Angelique Kerber.

Simona Halep este cea mai în formă jucătoare în acest sezon din circuitul feminin și pare mai ambițioasă ca niciodată să câştige cât mai multe meciuri în continuare.

„Nu simt vreo presiune. Sunt mândră să aud asta. Cum am mai spus, fiecare jucătoare evoluează foarte bine. Vreau doar să fiu concentrată pentru fiecare meci şi să avansez cât mai mult la fiecare turneu. Acesta este cel mai important lucru în mintea mea în momentul de faţă”, a spus Halep.

Noul număr doi mondial este determinată ca anul 2015 să-i aducă și primul trofeu de Mare Șlem, chiar pe terenul de zgură de la Roland Garros, acolo unde anul trecut a jucat finala, iar în 2008 a cucerit titlul ca junioară.

„În acest an îmi doresc să realizez ceva măreţ la Roland Garros. Dar în primul rând, îmi doresc să joc bine aici la Stuttgart, pentru că aşa cum am mai spus, fiecare turneu este important pentru mine.

De asemenea, mi-aş dori să joc o nouă finală la Madrid. Asta nu depinde 100% de mine, sunt mai mulţi factori, în funcţie de tablou, depinde de ziua pe care o prinzi, deoarece totul e deschis şi majoritatea jucătoarelor evoluează foarte bine în această perioadă. Trebuie doar să fiu în formă şi să am o evoluţie bună”, a declarat Halep.

Până la turneele viitoare, Simona Halep trebuie să se concentreze asupra meciului din sferturile competiției de la Stuttgart împotriva Sarei Errani. Românca și italianca de pe locul 15 WTA se vor duela astăzi, începând cu ora 15:00, pe terenul central al arenei germane. 

Halep și Errani s-au întâlnit de două ori până acum, fiecare împărțindu-și câte o victorie. În 2013, în turul al treilea al turneului de la Miami, Sara s-a impus cu 6-1, 6-0, iar Halep şi-a luat revanşa anul trecut, în sferturile de finală de la Doha, cu scorul de 6-2, 6-0.

Totuși, se așteaptă ca cel mai important meci al zilei să fie unul echilibrat, deoarece ambele jucătoare consideră zgura drept suprafaţa favorită. 

Simona Halep a mai ocupat locul 2 în clasamentul WTA timp de opt săptămâni, în perioada 11 august – 6 octombrie 2014.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*