Ultimele Știri

Halep are de apărat trofeul de la Dubai! „Poate reuşesc un rezultat maxim!”

Simona Halep

Simona Halep a plecat în această dimineaţă din România, sportiva noastră urmând a participa în perioada 15-20 februarie la turneul din Dubai, competiţie pe care a câştigat-o anul trecut. Halep va participa şi la turneul de la Doha, turneu la care a triumfat în 2014.

„Sunt pregătită, plec încrezătoare. Merg la Dubai, nu ştiu ce voi face, dar mă bucur că sunt sănătoasă şi că pot juca. Le-am câştigat pe amândouă şi de aceea sunt speciale. Mă simt bine acolo, atmosfera este plăcută, relaxată. Încerc anul ăsta să le joc pe amândouă, îmi doresc asta şi, de ce nu, poate fac şi un rezultat maxim”, a declarat Halep pentru DigiSport.

„Sigur că îmi doresc un duel cu Kvitova, Pliskova sau Kerber. Asta înseamnă să ajung în fazele finale, dar până acolo trebuie să joc primele tururi, care nu sunt aşa uşoare. Toate meciurile sunt grele la acest nivel, dar sunt destul de motivată să merg şi să câştig.

După victoria cu Kvitova, chiar şi Darren (n.r. Darren Cahill) mi-a zis că acum începe anul pentru mine. A fost o victorie importantă şi o iau ca pe un impuls pentru anul acesta. Nu am avut o lună ianuarie foarte bună, dar acum am început bine şi sper să o ţin tot aşa.

Nu mă gândesc să îmi apăr trofeul pentru că am avut o perioadă dificilă, în care nu m-am antrenat foarte mult, pentru că am avut probleme de sănătate. Am amânat operaţia pentru că am prins din nou încredere în mine şi în fizicul meu, la Cluj. Mă simt bine, nu mă mai doare nimic şi toate analizele sunt bune. Îmi doresc să lupt pentru a câştiga trofeul”, a spus Simona Halep la Digisport.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*