Ultimele Știri

Guvernul își propune să demareze în viteză lucrările la autostrăzi. Ce proiecte sunt prioritare

Guvernul condus de Dacian Cioloș își propune să avanseze în grabă lucrările la austostrăzi, stabilind anumite proiecte care vor fi prioritare.

Una dintre priorități este autostrada Pitești-Sibiu, precum și legătura dintre Moldova și Transilvania.

Aș vrea să demarăm proiectul Pitești-Sibiu. E important să dăm semnalul, să-l avem prins și în buget. Mai e și legătura dintre Moldova și Transilvania, avem această prioritate și în Master Plan, Moldova este puțin izolată în privința investițiilor. Cred că ar trebui să dăm un semnal că vrem să legăm Moldova de restul țării”, a spus Dacian Cioloș.

De asemenea, miniştrii Cabinetului Ciolos se întâlnesc astăzi pentru a discuta despre bugetul pe 2016. Premierul a declarat, în weekend, că proiectul a fost preluat de la fostul guvern şi că până acum miniştrii săi au avut un ragaz în care şi-au analizat priorităţile pentru anul viitor.

În cadrul reuniunii informale de după-amiază, ministrul de Finanţe, Anca Dragu Paliu, va prezenta o analiză privind alocările bugetare pe ministere. Potrivit premierului, a fost realizat un calendar etapizat de discuţie pe buget, cu obiectivul de a-l finaliza până în jurul datei de 10 decembrie, potrivit Realitatea.net.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*