Ultimele Știri

Guvernul grec a suspendat „toate meciurile oficiale” din weekend, după moartea unui suporter

Guvernul grec a anunțat luni suspendarea „tuturor meciurilor oficiale ale sporturilor de echipă” profesioniste în întreaga țară pentru weekend-ul următor, în memoria suporterului rănit mortal de galeria unei echipe adverse, Kostas Katsoulis, 46 de ani, decedat luni la un spital din Atena, la două săptămâni de la agresiune.

kostas-katsoulis

„Ca o modestă mărturie a respectului pentru memoria lui Kostas Katsoulis, care și-a pierdut astăzi viața, victimă a violenței suporterilor de fotbal, prin decizia vice-ministrului culturii şi sportului, Giannis Andrianos, toate meciurile oficiale din sporturile de echipă în întreaga țară prevăzute pentru weekend-ul viitor vor fi amânate”, a anunțat Secretariatul general pentru sport. Viitoarele date vor fi anunțate ulterior, se arată în decizie.

ofipano

Această hotărâre privește în special toate meciurile din campionatul de fotbal al Greciei, între care şi derby-ul dintre liderul PAOK și campioana Olympiakos, ca și două meciuri din Cupa Greciei la baschet masculin, precum și divizia a 3-a la fotbal și campionatele feminine de baschet și handbal.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*