Ultimele Știri

Guvernul Cioloș i-a făcut plângere Elenei Udrea la DNA

Corpul de Control al premierului Dacian Cioloș a constatat nereguli în atribuirea unui contract, încheiat în timpul mandatului Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Raportul a fost trimis la DNA, potrivit Antena 3, care susține că este posibil ca politiciana să fie în centrul unui nou dosar instrumentat de procurorii anti-corupție.

Este vorba despre promovarea brandului turistic al României la B’ESTFEST 2011. Contractul a fost încheiat între Ministerul Dezvoltării Regionale cu firma E-MAGIC CONCERTS SRL, în 27 iunie 2011. Valoarea sa este de 155.500 de euro.

Corpul de Control al Guvernului a găsit nereguli încă de la atribuirea contractului, după cum a arătat Andreea Sava în emisiunea „100 de minute” de la Antena 3.

Comisia nu s-ar fi uitat pe ofertă și nu a sesizat că respectiva compania nu a pus toate documentle la dosar și acceptat un dosar incomplet. În plus, E-MAGIC nu informase ministerul că cedase drepturile de publicitate unei alte companii. Comisia ar fi acceptat și date neconforme, cum ar fi că s-au livrat sute de tricouri, sute de șepci și sute de pernuțe, în valoare de peste nouă mii de euro, care nu au existat în realitate.

Guvernul a sesizat DNA, ANAF și DLAF.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*