Ultimele Știri

Gură de aer pentru Steaua după dezamăgirea de la Sofia

Steaua nu îşi revine după dezamăgirea de la Sofia, reuşind o victorie chinuită cu Viitorul lui Hagi, după ce nu a avut parte nici de suportul fanilor stelişti veniţi la meci. Suporterii au protestat faţă de atitudinea jucătorilor Stelei, în urma meciul cu Ludogoreț, respectiv aceştia nu au salutat galeria (foto mai jos).

mesaj

Echipa antrenată de Costel Gâlcă a intrat greu în joc, iar prima repriză a fost dominată autoritar de Viitorul. Deşi Steaua a avut o posesie net superioară ea nu s-a apropiat mai deloc de poarta apărată de Alexandru Buzbuchi, în timp ce Viitorul a numărat nu mai puţin de 8 şuturi.

În cea de-a doua repriză Steaua a intrat mai bine în teren şi a atacat insistent poarta adversă. Pusă sub presiune, apărarea constănţenilor nu a rezistat prea mult, iar în minutul 52 Gabi Iancu este faultat de Ţîru, fiind astfel eliminat. Iancu a marcat fără probleme în urma penalty-ului obţinut.

După marcarea golului, Viitorul s-a trezit din uşoara letargie în care se afla şi a atacat insistent poarta Stelei. Cu Steaua ţinând şi mai mult de minge, pentru Viitorul devenea din ce în ce mai greu să se apropie de buturile apărate de Valentin Cojocaru. În minutul 87 Buzbuchi îl faultează pe Grădinaru în poziţie de ultim apărător şi este eliminat şi el de centralul partidei Radu Petrescu. După ce Bogdan Vintilă îşi folosise deja toate schimbările, în poartă intră Cristian Daminuţă, care reuşeşte câteva parade de excepţie, amintind tuturor de eroul celor de la Ludogoreț, Cosmin Moţi.

Partida se termină astfel 0-1, iar Steaua obţine o victorie de moral după cele două înfrângeri consecutive.

Urmăriţi mai jos ce a declarat Gheorghe Hagi după meciul pierdut de echipa sa.

Viitorul: Buzbuchi – Manea, Țîru, Mamele, Mitrea – Daminuță, Pană(77′ Andelkovic), Nikolov(53′ Cârstocea) – Benzar, Bonilla(59′ Markus), Fl. Tănase. Rezerve: Balauru, Puțanu, Nedelcu, Marin, Mărkuș, Andelkovic, Cârstocea. Antrenor: Bogdan Vintilă

Steaua: Cojocaru – Luchin, Szukala, Varela, Toșca – Breeveld, Prepeliță – Popa(69′ Grădinaru), Stanciu(86′ Vâlceanu), Pîrvulescu(45′ Keşeru) – G. Iancu. Rezerve: Niță, Râpă, Neagu, Grădinaru, Keșeru, Aldea, Vîlceanu. Antrenor: Costel Gâlcă

Declaraţie Gheorghe Hagi:

Galerie foto:

steaua

viitorul

viitorul1

viitorul2

penalty

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*