Grindină de mari dimensiuni în Valea Jiului! Sute de mașini și acoperișuri au fost distruse

Ploile torențiale însoțite de grindină au făcut ravagii în Valea Jiului, sute de mașini și acoperișuri fiind distruse. Dimensiunea pagubelor nu poate fi încă estimată, conform Mediafax.

Replicile de ploaie torențială au fost însoțite de grindină de dimensiunea unui ou, distrugând case și mașini. Burlanele caselor au fost găurite, parbrizele şi lunetele de la autoturisme au fost fie sparte în totalitate, fie ciuruite, tabla – caroseria maşinilor a fost îndoită. Nici măcar faţada blocurilor nu a rămas intactă.

”S-a repetat Revoluţia din `89. Uitaţi-vă la faţada blocurilor. Parcă a tras cineva cu gloanţe”, spune un petroşănean privind către blocul în care locuia şi care fusese recent reabilitat.

Oamenii din Valea Jiului încearcă să inventarieze pagubele, iar fiecare persoană își calculează prejudiciul creat.

“Îmi repar acoperişul la casă acum. Mi-a spart odulina (table de pe casă – n.r.) Şi maşinile mele sunt distruse. Azi-noapte am avut o intervenţie doar pe strada Cuza Vodă din Petroşani unde opt curţi au fost inundate. Într-o oră am reuşit să decolmatăm şi să rezolvăm problema”, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, comandantul Detaşamentului de Pompieri din Petroşani, Adrian Avram.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *