Ultimele Știri

Grevă spontană la TAROM

Trei zboruri interne operate de TAROM au fost anulate, luni, în urma unei greve spontane a piloților și copiloților, grevă care a fost declanșată duminică.

„În urma unor acțiuni spontane ale echipajelor TAROM, atât piloți cât și copiloți, ne confruntăm cu dificultăți în desfășurarea zborurilor conform programului. În această dimineață, zborurile au plecat conform programului, vorbesc despre cursele externe, însă sunt afectate zborurile interne, efectuate cu avioanele de tip ATR”, a spus Georgeta Dinu.

Potrivit acesteia, greva spontană s-a declanșat duminică, în consecință fiind înregistrate 12 curse întârziate și două zboruri anulate.

„Nu a fost înregistrată nicio acțiune, nu este niciun motiv, toate sunt spontane și deocamdată sunt în curs de cercetare. Nu există nimic oficial înregistrat. Acțiunile au început ieri (duminică — n.r.). Ieri au fost 12 curse întârziate și târziu, pe seară, două anulări. Astăzi, deocamdată sunt doar cele trei curse interne anulate și vedem cum se desfășoară lucrurile. Acum suntem într-o ședință”, a precizat directorul de comunicare al TAROM pentru Agerpres.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*