Ultimele Știri

Grevă pe aeroportul Otopeni

otopeni

Cei aproape 500 de angajaţi ai GlobeGround România, compania care oferă servicii de curăţenie, încărcare şi descărcare bagaje, întocmire acte şi manevrare autovehicule pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, vor declanşa vineri, între orele 13.00-15.00, o grevă de avertisment din cauza salariilor prea mici şi a condiţiilor prea grele de lucru, a declarat pentru News.ro liderul Sindicatului Liber de Handling Aeronautic, Alexandru Cioc.

Sunt în grevă angajaţii care se ocupă de încărcarea bagajelor și de pregătirea avioanelor pentru zbor. Oamenii sunt nemulţumiţi de programul de muncă şi de salariile mici. Ei reclamă faptul că sunt puţini pentru volumul mare de muncă şi că, din această cauză, nu au timp de odihnă. Oamenii se plâng şi de faptul că nu li se asigură transportul şi nici decontarea acestuia, în condiţiile în care turele încep în cursul nopţii.

Mai multe curse ar putea fi întârziate. Firma prestează servicii pentru Air France – KLM, Alitalia, Flydubai, Lufthansa şi TAROM. De altfel, compania aeriană românească deţine 37% din acţiunile acestei firme, iar Aeroportul Henri Coandă, alte 13 procente.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*