Ultimele Știri

Grevă istorică la ROMATSA! Controlorii blochează traficul aerian

Pentru prima dată în istorie, controlorii de trafic din cadrul ROMATSA intră în grevă și blochează astfel traficul aerian.

Angajații ROMATSA vor intra în grevă astăzi între orele 11.00 și 13.00, timp în care doar 30% dintre avioane vor putea zbura. Aceștia au hotărât să inițieze o grevă de avertisment, blocând astfel traficul aerian.

“Este prima grevă din istoria controlorilor din România. Nu o facem din motive de bani, măriri de salarii sau alte drepturi, ci pentru că tovarăşul general îndreaptă ROMATSA spre colaps”, au declarat iniţiatorii.

Managementul din cadrul companiei s-a schimbat, spre nemulțumirea angajaților care se tem că își vor pierde locul de muncă. Înainte de instituirea grevei, angajații au discutat cu directorul general, Ion Aurel Stanciu, însă nu s-a ajuns la un consens. Se pare că angajații nu sunt mulțumiti de condițiile de muncă dar nici de politica internă instituită de noua conducere.

Din păcate, cei care vor suferi sunt călătorii, care și-au achiziționat bilete pentru acest interval orar, căci vor avea de așteptat terminarea grevei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*