Ultimele Știri

GREVĂ: Întârzieri și zboruri anulate pe aeroporturile din România

controlori de trafic

Şaptesprezece zboruri, dintre care 11 aterizări şi şase decolări, de pe Aeroportul Otopeni, vor fi afectate, miercuri, între orele 11.00 şi 13.00, pe durata grevei controlorilor de trafic.

„Ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian, în intervalul orar 11:00 – 13:00, numărul decolărilor şi aterizărilor unor curse interne şi internaţionale este redus. De aceea, recomandăm pasagerilor care au rezervări de zbor miercuri să contacteze reprezentanţii companiei aeriene”, a precizat Teo Postelnicu, membru al Biroului de Presă al aeroportului Otopeni.

Conform sursei citate, zborurile vizează destinaţii din mai multe ţări europene, precum Paris (Franţa), Londra (Anglia), Dublin (Irlanda) sau Amsterdam (Olanda), dar şi câteva curse interne. O cursă WizzAir va fi anulată spun surse din cadrul companiei, în urma grevei declanșate de controlorii de trafic.

Postelnicu a spus că administraţia Aeroportului Internaţional „Henri Coandă” depune toate eforturile pentru a reduce la minim disconfortul creat pasagerilor ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*