Ultimele Știri

Grapini despre noul secretar general al Guvernului: ”Acest individ la ora 8 era deja băut şi ca să nu miroasă se parfuma intens”

Maria Grapini nu pare a fi de acord cu deciziile lui Dacian Cioloș privind structura noului guvern și argumentează în special împotriva noului secretar general.

Aceasta îl acuză pe Sorin Chelmu că bea încă de la primele ore ale dimineții și se împarfuma pentru a nu mai mirosi a alcool.

„Guvernul Cioloş are un Secretar general parfumat! Până acum m-am abţinut să scriu prea multe lucruri critice la adresa proaspătului premier, deoarece aveam un dram de încredere. După nominalizările iniţiale la Sănătate şi Justiţie, am crezut că este un accident, deşi, dacă nu eşti interesat ce au făcut înainte cei pe care îi propui să lucreze cu ţine este un semn prost: ori nu te interesează ori nu te pricepi!

Azi am aflat că domnul Cioloş a numit Secretar general al guvernului (rang de ministru) – un post extrem de important deoarece răspunde de toată organizarea şedinţelor de guvern, şedinţelor pregătitoare, de publicarea la timp şi corect în Monitorul Oficial a tuturor documentelor aprobate de guvern – pe cetăţeanul turmentat Sorin Chelmu.

Acest individ a fost transferat la mine la minister că secretar general al ministerului… de unde credeţi? De la Ministerul Agriculturii (moştenit în guvernul Ponta de la ministrul Cioloş).

Acest individ la ora 8 era deja băut şi ca să nu miroasă se parfuma intens (cu parfum de proastă calitate) ,de trebuia să deschid fereastră. Când am vrut să-l dau afară, mi-a spus sec şi cu sughiţuri: ‘Pe mine nu mă da NIMENI afară!’. I-am făcut referat, dar fiind înalt funcţionar public, referatul a fost analizat de agenţia funcţionarilor publici fix până am plecat eu din minister, timp în care stimabilul Chelmu s-a internat în spital datorită extrasistolelor!

Domnule Cioloş, va întreb public: care sunt motivele numirii acestui om-căpuşă? Pentru cititorii mesajului: este suficient să căutaţi ce a scris presă de-a lungul timpului despre individ.Sunt mulţi oameni care pot susţine ce spun eu!

Doamne, ce ne-a adus Moş Nicolae! Sau poate avem şansă că domnul Cioloş să-l retragă pe cetăţeanul parfumat, de Moş Nicolae?”, a scris Mari Grapini, pe Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*