Gorj: Percheziții la persoane bănuite de braconaj

perchezitii

Polițiștii din Gorj efectuează, luni dimineața, 44 de percheziții la persoane bănuite că prin săvârșirea unor fapte de braconaj ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 250 000 de lei, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul IPJ Gorj.

Potrivit sursei citate, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj efectuează 44 de percheziții, pe raza județului, la persoane bănuite de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive și comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit, de către persoane neautorizate, a năvoadelor și a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada noiembrie 2015 — martie, cei în cauză ar fi participat la acte de braconaj pe raza fondurilor cinegetice din zona comunelor Mătăsari, Dragotești, Rovinari, Negomir și Bâlteni. 24 persoane vor fi aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, pentru audieri. Prejudiciul cauzat prin săvârșirea acestor activități infracționale este de aproximativ 250 000 de lei”, se precizează în comunicatul de presă.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *