Ultimele Știri

Gorghiu: Social-democrații sunt specialiști în abuzuri

alina-gorghiu

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține că intenția PSD de a boicota alegerile locale era previzibilă și afirmă că social-democrații sunt specialiști ”în limitarea democrației și abuzuri electorale”.

 „Intenția PSD de a boicota alegerile este o atitudine previzibilă. Social-democrații sunt specialiști în limitarea democrației și în abuzuri electorale. Când PSD nu poate să restrângă altora drepturile electorale și le restrâng singuri”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook. Dragnea a prezentat situația politică din România, subliniind că, în perspectiva alegerilor care vor avea loc în acest an, social-democrații au demarat un program de modernizare a partidului și de deschidere către cetățeni.

„În acest context, președintele Dragnea a menționat și faptul că adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislația electorală să fie modificată prin Ordonanță de Urgență, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia în calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*