Ultimele Știri

Gorghiu: Ponta poate să construiască autostrăzi dacă lumea închide ochii la corupție și la zerourile în plus din nota de plată

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu atacă Guvernul Ponta printr-o postare pe pagina sa de Facebook, unde afirmă că instituția pe care o conduce premierul social democrat poate construi autostrăzi dacă se închid ochii la corupție și la facturile cu câteva zerouri în plus. 

Șefa PNL atrage atenția și asupra faptului că Dacia a trecut la amenințări din cauza infrastructurii dezastruoase, fapt ce ar putea duce la relocarea fabricii de la Mioveni în Maroc la Tanger, oraș aflat la doar 5 kilometri de port, iar salariile angajaților marocani sunt aproape de 3 ori mai mici decât cele plătite în România de Dacia.

Mulţi dintre voi aţi călătorit zilele acestea pe drumurile ţării şi sunt convinsă că vă preocupă starea şoselelor din România şi, mai ales, planurile Guvernului legate de infrastructură rutieră. La sfârşitul săptămânii trecute, premierul Ponta a mimat o explicaţie care să justifice de ce proiectele de infrastructură nu înaintează deloc. Evident că premierul nu a pus la îndoială competenţa sau buna credinţă a miniştrilor săi (dl Dan Şova, de exemplu, a gestionat construcţia de autostrăzi atât de la ministerul Transporturilor, cât şi ca ministru pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii).

Potrivit domnului Ponta, de vină ar fi cei care contestă licitaţiile pentru atribuirea contractelor şi au câştig de cauză, aşa cum s-a întâmplat în cazul studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Metoda Ponta de a pasa responsabilitatea se aseamănă izbitor cu cea patentată de fostul preşedinte Băsescu cu care a coabitat cu succes: aceea de a identifica un inamic naţional într-o anumită categorie de cetăţeni”, a mai spus copreședintele PNL.

„Duşmanii autostrăzilor sunt, în opinia domnului Victor Ponta, cei care demască licitaţiile dubioase, trucate şi nu lasă Guvernul să lucreze. Concluzia este clară: Guvernul Ponta poate să construiască autostrăzi, cu o condiţie: ca toată lumea să închidă ochii la corupţie şi la câteva zerouri în plus la nota de plată. Ca să nu mă gândesc la ziua în care compania Dacia-Renault va trece de la ameninţări la fapte şi se va reloca în altă ţară, nemulţumită de promisiunile neonorate…”, a adăugat Alina Gorghiu.

Problema liberalilor este una simplă, nu au nicio șansă în fața colosului social democrat, iar declarațiile acide nu țin loc de opoziție. Problema autostrăzilor a dăinuit de mai bine de 25 de ani și tot nu s-a făcut nimic. Am avut parte doar de circ și jaf din banul public. 

Liberalii aflați în cârdășie cu Guvernul Ponta până mai acum un an și câteva luni s-a înfruptat din banul public și a susținut corupția pe care acum o aclamează. Doar când se va trece la fapte vom avea autostrăzi și schimbare în România, în rest vorbe goale pentru cetățeanul îndobitocit la televizor. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*