Gorghiu: Orban a avut un comportament onest

blaga gorghiu

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că respectă opțiunea lui Ludovic Orban de a demisiona din funcția deținută în partid în urma anchetei DNA, menționând că în ceea ce privește candidatura pentru Primăria Capitalei, acest subiect va fi discutat împreună cu Vasile Blaga, marți, la Biroul Politic Național.

„Întotdeauna respectăm, ca și în cazul altora, prezumția de nevinovăție, asta vom face și în cazul lui Ludovic Orban”, a spus Gorghiu.

Ea a menționat că Ludovic Orban a avut „un comportament onest”, menit să nu aducă prejudicii de imagine partidului.

„Mă bucur că a făcut această opțiune proprie și personală, asta înseamnă că nu vrea deloc să prejudicieze imaginea partidului. (…) În cel mai scurt timp vom lua în discuție — și eu, și domnul Blaga — la Biroul Politic Național de mâine o candidatură pentru Primăria Capitalei. O să facem acest demers cu cea mai mare decență și cu cea mai mare discreție față de orice fel de procedură judiciară”, a conchis Gorghiu.

Liberalul Ludovic Orban a declarat luni că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA, își va retrage candidatura de la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei și că va demisiona din conducerea PNL, dar și din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *