Gorghiu, acuzații la adresa PSD: ”Am semnale nefericite din Ferentari. Se plănuieşte cumpărarea de voturi”

Alina Gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu cere ministrului de interne Petre Tobă să acorde mare atenție alegerilor din  iunie, declarând că deține informații conform cărora ar urma să se fraudeze voturile din zona Ferentari.

Gorgiu suține că PSD încearcă fraudarea alegerilor în zona Ferentari a Bucureștiului, menționând că partidul ”exploatează tot timpul electoral acel bazin din Ferentari”.

„Vreau să vă spun că am deja semnale nefericite dinspre Ferentari, că se plănuieşte cumpărare de voturi, că se cumpără buletine de identitate ca nu poată vota oamenii în timp util în ziua votului sau cine ştie ce nenorocire vor să mai facă cei de la PSD care, din păcate, exploatează tot timpul electoral acel bazin din Ferentari”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, într-o transmisie live, pe Facebook.

Alina Gorghiu a atras atenția Ministerului de Interne și i-a cerut să urmărească atent modul cum se desfăşoară procesul de vot, în data de 5 iunie, în Ferentari.

„O să fac un apel la ministrul de Interne, să fie foarte atent la ce se întâmplă în zona aceea pentru că ar fi păcat ca încă patru ani Sectorul 5 să rămână în întuneric şi să nu reuşim să facem din Sectorul 5 ceea ce trebuie. Are o şansă egală Ovidiu Raeţchi dacă cei care sunt din Sectorul 5 vor strânge rândurile şi vor ieşi la vot pe 5 iunie”, a afirmat Gorghiu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *