Ultimele Știri

Google ar putea fi dat în judecată

Google ar putea fi dat în judecată în scadalul nud al celebrităților. Acesta este acuzat de către avocatul care le reprezintă pe unele dintre celebritățile ale căror fotografii  au fost publicate online de piraţii informatici, că nu a îndepărtat imaginile furate de pe site-urile sale.

Martin Singer, avocatul din industria de divertisment, a spus că a trimis Google mai multe informări despre încălcarea legii privind drepturile asupra conţinuturilor digitale, care cere furnizorilor de internet să îndepărteze materialele asupra cărora cineva are drepturi de autor, la cererea proprietarului.

Acesta a declarat, de asemenea, că Google profită de pe urma victimizării femeilor și câștigă din acest lucru milioane de dolari. Deși nu a clarificat ce vedete reprezintă, avocatul a menționat că ar putea cere Google daune în valoare de 100 milioane dolari, pe care Google ar putea să le plătească în urma banilor câștigați pe baza acestui scandal al fotografiilor nud care au făcut înconjurul internetului.

Potrivit acestuia,”Google ştie că imaginile piratate sunt proprietatea cuiva, sunt fotografii şi videoclipuri intime şi confidenţiale, obţinute pe căi ilegale şi publicate de nişte brute perverse care încalcă dreptul la viaţă privată şi minima decenţa umană”.

Gigantul Google a declarat, în schimb, că a îndepărtat zeci de mii de fotografii în primele ore de la primirea solicitării și a dezactivat sute de conturi.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*