Ultimele Știri

Golgheterul Stelei Claudiu Keșeru s-a transferat în Qatar

claudiu keseru steaua transfer

După Lucian Sânmărtean și Lucasz Szukala și Claudiu Keșeru pleacă în Orientul Mijlociu. Golgheterul Stelei în vârstă de 28 de ani s-a transferat la Al Gharafa, ocupanta locului şapte din prima ligă din Qatar.

Cum din ce în ce mai mulți fotbaliști din campionatul românesc aleg banii în detrimentul performanței, cu doar două zile înaintea startului oficial al sezonului de primăvară, golgheterul campioanei Claudiu Keșeru s-a înţeles cu Al Gharafa pentru doi ani şi jumătate, în care va câştiga un salariu net de 2,1 milioane de euro.

În schimbul unuia dintre cei mai importanţi jucători ai Stelei, Gigi Becali va primi 2,7 milioane de euro, aproape un profit triplu față de banii oferiți Bastiei acum un an de zile pentru internaționalul român, care a marcat 28 de goluri pentru Steaua.

Claudiu Keșeru a plecat deja spre Doha, unde urmează să semneze contractul cu Al Gharafa și să facă vizita medicală la noua sa formaţie.

„Merg să fac vizita medicală. Voi vorbi cu cei de acolo şi vom vedea ce va fi. Nu m-a sfătuit nimeni să mă duc în Qatar. M-a înştiinţat nea Vali”, a spus Keșeru.

La Al Gharafa, Keşeru va fi coleg cu australianul Mark Bresciano şi cu argentinianul Lisandro Lopez, iar antrenor îi va fi brazilianul Marcos Paquetá.

Ca adversar îl va avea pe Mirel Rădoi, care s-a transferat în această săptămînă în campionatul din Qatar, mijlocaşul a semnat cu Al Arabi, fosta echipă antrenată de Dan Petrescu. Keşeru se va mai întâlni în Qatar şi cu Ladislau Boloni, care o antrenează pe Al Khor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*