Godină: Mi-am pus în cap câţiva colegi de pe la IGPR după ce am comentat la postarea lui Petre Tobă. Poliţia Română este o instituţie care se lasă terfelită

  • Nicoleta Ungureanu
  • 3 septembrie 2016
  • Social

Marian Godină susține că și-a ”pus în cap” mai mulți colegi de la IGPR după ce a avut curajul să lase un comentariu la o postare publicată de ministrul demisionar Petre Tobă pe pagina sa.

Fostul ministru a publicat o postare prin care făcea un rezumat al tuturor realizărilor MAI, iar oilițistul a comentat afirmând că nu a resimțit niciuna dintre acestea.

„Pentru că mi-am permis să las un comentariu pe pagina ministerului la postarea domnului Tobă, mi-am pus în cap câţiva colegi de pe la IGPR şi mulţi oameni sus puşi care s-au arătat indignaţi că mi-am spus părerea şi uimiţi că a ajuns un neica nimeni să critice ditamai ministrul. Eu consider că „neica nimeni” e omul cel mai potrivit să critice pentru că el e cel asupra căruia se resimte activitatea unui superior.

Revenind la comentariul meu, am spus că eu, ca simplu agent de pe stradă, din lista cu realizările prezentate acolo, nu am simţit nimic. De ce am scris asta aseară şi nu am zis nimic până acum? E simplu: e prima oară când domnul ministru şi-a etalat palmaresul”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Polițistul a criticat, de asemenea, poziția pe care o abordează Poliția Română în multe dintre cazuri. Acesta spune că instituția se lasă ”terfelită”, iar polițiștii nu au curaj să inetrvină în multe cazuri, preferând să ”stea în banca lor”.

„Cât despre voi, cei de prin IGPR, mi-ar plăcea să vă văd atât de incisivi şi în alte situaţii. În opinia mea, Poliţia Română este o instituţie care se lasă terfelită fără ca vreun şef să o apere dintr-o poziţie oficială. Mi-ar fi plăcut să văd un şef mare din Poliţie, ieşind public pentru a condamna vehement gestul acelui deputat care, batjocorind limba română, a jignit mii de poliţişti şi o întreagă instituţie. Dar cine ar fi avut un asemenea curaj, când cel mai simplu e să îţi vezi de treaba ta şi funcţia cu salariul aferent să meargă? Când acea doamnă a fost încătuşată pentru că aşa prevedea legea, de ce nu a ieşit public un şef care să spună ferm că ai lui subalterni au acţionat corect? Simplu! De ce să se complice şi să îşi asume un lucru pentru care şi-ar fi luat şi multe înjurături?”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *