Ultimele Știri

Gino Iorgulescu, dezinteresat total de soarta Arenei Naționale

Gino Iorgulescu

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, are senzația că fotbalul modern înseamnă cel pe care îl păstorea el în Parcul cu Platani. FC Național a fost o echipă frumoasă, dar a murit la fel de frumos, fără a mai se vorbi de ea, decât prin cercurile celor care joacă șah și table în Parcul Cișmigiu.

În aceste zile, potrivit autorităților, se vorbește despre deschiderea Arenei Naționale. Primarul interimar Răzvan Sava a încercat să ofere o explicație de ce stă Arena Națională închisă. Nu numai că a bâjbâit, dar … s-a încurcat… în hârtii. Explicații nu prea știe să ofere când vine vorba de fotbal și pasiunea microbiștilor.

„Am depus agrementul care mai lipsea documentaţiei în vederea eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu. Sper ca în câteva zile să primim autorizaţia de securitate la incendiu din partea ISU. Am discutat cu experţii şi, având şi această autorizaţie, s-au redus foarte mult riscurile, iar pentru fiecare eveniment care se va desfăşura pe stadionul Naţional Arena vom lua măsurile conform legii”

Răzvan Sava, primarul general interimar al Capitalei

Contactat de presalibera.net, Gino Iorgulescu nu a răspuns când a fost întrebat de soarta celui mai important stadion din țară. În stilul lui de a băga presa în seamă când are chef, Gino își bate joc de microbiști.  Liga nu se bagă, dar are imagine italiană. Marius Mitran, așa zisul purtător de cuvînt al președintelui LPF, a îndemnat la răbdare când vine vorba de răspunsurile lui Gino.

Care o să vină… evident într-o conferință de presă, sau printr-un comunicat. Practici învechite de când lumea, fără respect pentru  microbiști. Iorgulescu nu știe ce înseamnă ziaristul, ăla care scrie pentru popor. LPF există, dar nu funcționează la problemele fotbalului românesc. Cel puțin Dragomir vorbea, Iorgulescu tace și se ceartă prin comunicate cu Iordănescu  într-un război al declarațiilor. Se apropie EURO. Vreun comunicat ceva, domnule președinte? Vă duceți?

 

 

 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*