Ultimele Știri

Gigi Nețoiu a făcut infarct la aflare veștii că a fost condamnat la închisoare

netoiu

La aflarea veștii că a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare în dosarul Transferurilor, Gigi Nețoiu a făcut infarct. Fostul acţionar al FC Dinamo şi Universitatea Craiova, Gigi Neţoiu, a fost transportat la spital duminică, în jurul orei 19.30, cu o ambulanţă solicitată la Secţia exterioară din localitatea Vânjuleţ a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

În momentul în care starea pacientului va fi stabilă, acesta va fi transferat, cel mai probabil, la un centru de cardiologie intervenţională din Timişoara. Gigi Neţoiu este supravegheat în spital de opt angajaţi ai Penitenciarului Drobeta Turnu Severin.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Gigi Neţoiu, în martie 2014, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Cristi Borcea şi Ioan Becali la câte şase ani şi patru luni de închisoare, Victor Becali la patru ani şi opt luni, Gheorghe Copos – trei ani şi opt luni, Mihai Stoica – trei ani şi şase luni, Jean Pădureanu – trei ani şi patru luni şi Gheorghe Popescu – trei ani, o lună şi zece zile.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*