Ultimele Știri

Gigi Becali încearcă să intimideze suporterii Stelei

Gigi Becali

Gigi Becali încearcă să îi intimideze pe suporteri Stelei și a depus o plângere penală împotriva organizatorului protestului suporterilor Jan Pavel.  Acesta afirmă că Jan Pavel nu are bani să cumpere Steaua, iar în rândul suporterilor sunt 20, 30 de derbedei care i-ar instiga pe ceilalți ultrași. 

„Dacă vine unul şi spune că ia el Steaua, că adună zece mii şi intră cu forţa şi sparge uşile la stadion şi că face manifestaţie, eu am făcut plângere penală împotriva lui Jan Pavel. Rog procurorii, rog instituţiile statului şi pe cei care dau avizare de manifestaţii… Stai, mă, pentru ce ceri manifestaţie? Că şi eu strâng 30.000, un milion strâng eu şi iau eu Petromul. Fac manifestaţie. Dar nu pot să-l iau, că a fost privatizat conform legilor româneşti. Vreau şi Transgazul, vreau şi Romgazul, le vreau eu pe toate, cum vrea Jan Pavel să ia el cu manifestaţie. Şi atunci am făcut o plângere penală de instigare la violenţă, că aşa a zis, că rupe gardurile, că face, că drege… Becali să le-o da înapoi şi cu jucătorii cutare şi eventual şi cu bani în cont, că vrea el, Jan Pavel”, a declarat Becali, într-o conferinţă de presă.

banner-pleaca-peluza-sud-steaua

Becali a făcut un apel şi la părinţii celor care au de gând să participe la manifestaţie, apel care seamănă mai mult cu o intimidare. În opinia ciobanului, suporterii ”nu știu decât de frică” și ar putea fi arestați sau bătuți în timpul manifestației care va avea loc pe 24 octombrie, la ora 14:00.

„Fac asta pentru că vreau să atenţionez acei părinţi, pentru că am vorbit cu ei, vreau să-i rog pe părinţi să aibă grijă de copiii lor, că vor fi instigaţi de 10-20 de derbedei şi care îi manipulează. Să nu meargă, de ce? Pentru că nu au aprobare de la insituţiile statului. Tu faci manifestaţie şi insigi la violenţă împotriva unei societăţi care a plătit impozite la stat vreo 50 de milioane de când a preluat-o eu. Eu am plătit corect impozite şi taxe, că eu nu vreau să mă duc la puşcărie. Am făcut plângerea asta penală, ca să audă şi părinţii, să nu zică după aia că au fost arestaţi sau bătuţi. Nu ştiu decât de frică”, a comentat Becali, la Digi Sport 3, într-o conferinţă de presă.

Finanţatorul Stelei a afirmat şi în ce condiţii ar fi dispus să cedeze clubul, fiind convins că Jan Pavel nu dispune de bani.

„Ce miting o să fie? O să fie 73 de inşi. Atâţia o să fie. Zice că vrea Steaua Jan Pavel. Să aducă banii. Să-mi dea mie 100.000 de euro şi îi dau Steaua lui Jan Pavel. Să văd eu 100.000. N-are el nici 10.000, nici 5 bani n-are”, a mai afirmat Becali.

 

Mitingul suporterilor are loc pe 24 octombrie, la ora 14:00

Fostul lider al galeriei steliste Jan Pavel organizează, sâmbătă, de la ora 14:00, un miting la Stadionul Steaua din Bulevardul Ghencea, sub deviza „Pe 24 octombrie ne luăm clubul înapoi”, cu referire la gruparea de fotbal patronată de Gigi Becali.

„Fac apel ca în ultimul ceas să vă treziţi, să vă luaţi înapoi ce vă este vouă cel mai drag pe lume, Steaua Bucureşti, echipa sufletelor voastre, echipa noastră, a suporterilor adevaraţi. Misiunea va fi grea, îl contestam pe creditor, dar atenţionăm şi Armata, ea are stadionul şi baza sportivă de antrenament, dar trebuie sa aibă echipa de fotbal, ea trebuie sa aibă Centrul de copii şi juniori, întotdeauna fotbalul a ţinut şi celelalte secţii ale clubului sportiv, a venit rândul ca şi CSA să se implice pentru revitalizarea fotbalului”, se arată în apelul făcut de Pavel către suporterii Stelei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*